Vila Jelica Petrovaradin

Ekskluzivni smeštaj

O Vili Jelica

Luksuzna, nova, opremljena kuća se sastoji od tri etaže na ukupno 300m2, a čine je dnevni boravak sa trpezarijom u kome se nalazi plazma televizoro, kamin, opremljena kuhinje sa šankom, aparatom za espreso kafu, aparatom za toplu i hladnu vodu i barom, dobro osvetljena radna soba, kupatilo sa tuš kadom, jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i terasa na jednoj etaži, na gornjoj etaži se nalaze još četiri spavaće sobe, od kojih su tri dvokrevetne sa bračnim krevetima i jedna trokrevetna, veliki hodnik i luksuzno kupatilo sa đakuzi kadom i plazma televizorom, u donjoj etaži se nalazi teretana i svlačionica sa izlazom u dvorište gde se nalaze ležaljke za odmor i veliki suncobran.
Sve sobe su izuzetno moderno i kvalitetno opremljene novim nameštajem sa plazma televizorima, klima uređajima, plakarima i sefom. Kuća ima i parking mesto za dva automobila sa rampom, obezbeđena je alarmnim sistemom, internet konekcijom i kablovskom televizijom.
Kuća se može iznajmiti kao stambeni prostor za stanovanje porodice, ali i kao poslovni prostor, predstavništva i slično. Po potrebi kreveti u sobama se mogu zameniti radnim stolovima kako bi se dobio idealan poslovni prostor.
Kuća u Petrovaradinu poseduje etažno grejanje, kompletan nameštaj i tehnika su novi.
Kuća je useljiva od 15.06.2015. godine kada se može i pogledati.

  • Vila Petrovaradin - Sobe
  • Vila Petrovaradin - Sobe
  • Vila Petrovaradin - Sobe
  • Vila Petrovaradin - Sobe
  • Vila Petrovaradin - Sobe